Website OVLNL.nl Home

OVL Productinfo

LEC units (Lighting Energie Controllers) kunnen een kostenbesparing opleveren (20 tot 35%) en het voordeel kan snel terug worden verdiend (8 tot 28 mnden).

De LEC untits van Power Electronics Ltd realiseren een reductie in het kWh verbruik van gasontladingslampen, die conventioneel bedreven worden. Energiebesparing betekent kostenvermindering. Door de spanning (voltage) naar de lampen terug te brengen, ontstaat een beduidend lager kWh-verbruik. De levensduur van de lampen kan positief worden beinvloed door de lagere belasting. De lampen ontbranden normaal met de volledig beschikbare spanning. De LEC-apparatuur wordt centraal in de lichtverdeelkast geinstalleerd. (kostenefficient). LEC-units zijn geen voorschakelapparaten. Evenmin is het noodzakelijk om de lampen of armaturen te vervangen. De bestaande installatie kan gehandhaafd blijven.

LEC units is een product van Eposs BV en deze is de exclusieve distributeur voor de Benelux van de producten van Power Electronics Ltd.  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Internet: www.eposs.nl Tel: 050 - 313 63 53

Handleiding Lec B super digitaal