Website OVLNL.nl Home

Nieuws (Openbaar)

Beste geïnteresseerden,
 
In openbare verlichting is veel winst te behalen qua energieverbruik, duurzaamheid van materialen en het verminderen van kosten gedurende de hele levensduur. Gemeenten hebben bij de vernieuwingsopgave van buitenverlichting veel opties om uit te kiezen. Om beleidskeuzes voor verLEDding makkelijker te maken, ontwikkelt de VNG samen met CE Delft en Tauw een instrument. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat financiert deze uit de Klimaatenvelop.
 
Graag nodigen wij praktijkgerichte ambtenaren zoals duurzaamheidsmanagers en betrokkenen bij de inkoop van openbare verlichting uit om deel te nemen aan dit webinar. Het is bedoeld om kennis te maken met de tool en de ontwikkelaars feedback te geven zodat de tool beter aansluit bij praktijksituaties en wensen van gebruikers.
 
Live sessie
Naast interactie met de gastsprekers, kunt u met de andere deelnemers van gedachten wisselen over vragen uit uw eigen praktijk. U kunt meedoen in de chat, meerkeuzevragen beantwoorden en reacties geven op open vragen.
Het is een uur intensief leren, delen en samenwerken. Vanwege het interactieve karakter van de webinar, zal deze niet volledig in een opname terug te zien zijn. Zorg dus dat u er live bij bent en dat u actief deelneemt aan de chats! U kunt er zelf voor kiezen of u dat anoniem doet of niet. Na afloop zullen wij de presentatie van de gastspreker delen met alle geïnteresseerden.
 
Locatie en tijd
Donderdag 13 februari 2020, 9:00-10:00 uur
Online vanaf uw eigen werkplek. U heeft alleen goed internet, een computer of tablet nodig met een speaker of ‘oortjes’. Een uitnodiging voor een testmoment volgt na aanmelding.
 
Kosten
Deelname is gratis en kost u slechts 1 uur van uw tijd! Geen reistijd, parkeer- of OV-stress!  

Aanmelden